Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 24/09/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 592 – data: 24-9-2018

  • ANIVERSARIS: 105 anys de l’estrena del musical  The Marriage Market. Ahir va fer 80 anys del naixement de Romy Schneider.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresVeus de Txernòbil (a partir d’un llibre de Svetlana Aleksievitx. Dir.: Joan Cusó. La Seca – Espai Brossa). El tràmit (de Fernando Trías de Bes. Dir.: Martí Torras Mayneris. Teatre Borràs). Perduts(de/Dir.:Ramon Madaula – Teatre Aquitània). Shirley Valentine (De Willy Russell. Dir.: Miquel Gorriz. Teatre Goya). E.V.A (de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique. Dir.: Julio Manrique. Teatre Romea). Immortal (de Marc Angelet i Alejo Levis, a partir d’una idea de Bruno Oro. Dir.: Marc Angelet. Teatre Club Capitol). Fun Home (musical a partir de la novel·la gràfica d’Alison Bechdel. Música de Jeanine Tesori. Llibret i lletres de Lisa Kron. Dir.: Daniel Anglès. Teatre Onyric – Condal).Noticies: Balanç teatre Barcelona temporada 2017-2018 (espectadors/taquillatge). Premis Teatre Barcelona. Premi Nacional de Teatro a Julieta Serrano. Tancament Sala Muntaner. Polèmica sou Lluís Pasqual. Polèmica per llaços grocs/disculpes Àlex Ollé estrena Faust al Teatro Real de Madrid. Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsTodos lo saben (Asghar Farhadi); Yucatán (Daniel Monzón); La gaviota (Michael Mayer), Un oceáno entre nosotros (James Marsh); El escándalo Ted Kennedy (John Curran); The Rider (Chloe Zhao); Mamma mia! Una y otra vez (Ol Parler); La monja (Orin Hardy) i Los increïbles 2 (Brad Bird). Notícies: Festival de Cinema de Sant Sebastià en marxa. Reobre la Filmoteca. Cartellera: Cerdanyola. Serializados. Phenomena. Verdi. Concert  música de John Williams a l’Auditori.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari i valoració dels Premis Emmy de TV, entregats fa uns dies. Comentaris de les sèries premiades: The Marvelous Mrs.MaiselBarryThe AmericansAmerican Crime Story: The Assassination of GianniVersace: programa Jesuschrist Superstar i Black Mirror: episodi: USS Callister.
  • TEMES MUSICALSDels musicals següents: Porgy and Bess (tema: Summertime. Música de George Gershwin. Lletres d’Ira Gershwin i  DuBose Heyward. Cantat per Barbara Hendricks); A Family Affair (Música i lletres de John Kander, James Goldman i William Goldman. Tema: Summer is Over (original Broadway Cast -1962). The Marriage Market (Música de Jerome Kern; lletres de M.E. Rourke. Temes: An Irish Husband i A Little Bit of Silk. Cantats per Anne Sciolla). Fun Home (música de Jeanine Tesori. Lletres de Lisa Kron. Temes: Paraigua d’amor (Original Barcelona cast, 2018) i Flyng Away (original Broadway casat 2015).  De les bandes sonores originals dels filmsUn oceáno entre nosotros (música de Johann Johannsson. Tema: The Radiant City). Los increïbles 2 (música de Michael Giacchino. Tema: Pow!Pow!Pow! Mr.Incredible’s Theme). Cesar et Rosalie (Música de Philippe Sarde. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

setembre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius