Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 01/10/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 593 – data d’emissió: 1-10-2018

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Joan Ramon Gordo, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet. Presentació de la programació del primer trimestre de la 25ª temporada (2018-2019) i de les activitats complementàries per aquest aniversari (Movem el teatre).
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsEl reino (Rodrigo Sorogoyen); La aparición (Xavier Giannoli); Madame Hyde (Serge Bozon); El reverendo (Paul Schrader); El capitán (Robert Schwentze) i Book Club (Bill Holderman). Repàs de títols estrenats durant l’estiu, no vistos i encara en cartellera. Cartellera: Phenomena. Filmoteca. Verdi.Notícies: Aquesta setmana comença la 51ª edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. Fiesta del Cine: dies 1,2 i 3 Octubre.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Carles Canut, Burt Reynolds i Charles Aznavour.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítica de la obraEl pan y la sal: juicio a la memòria històrica (text de Raul Quirós. Dir.: Andrés Lima. Teatre Lliure de Montjuïc). Avanç: La Jaula de las locas (Tívoli). Repàs de cartellera: Terrassa, Barcelona.
  • TEMES MUSICALSDels musicals següentsLes Miserables (d’Alain Boublil i Claude-Michel Schonberg. Temes: Do You Hear the People Sing i One Day More – Original London Cast 1985). Company (música i lletres de Stephen Sondheim. Versió catalana de Guillem Jordi Graells. Cançons adaptades per Roser Batalla. Temes: Te’n penedeixes, ho agraeixes i La noia que tinc que per tu (cantades per companyia catalana, amb Carles Canut entre les veus. Original Barcelona cast 1997). La Cage aux Folles (música de Jerry Herman. Tema: Overture. Original Broadway cast 1983). De les bandes sonores originals dels films següentsBook Club (cançó: Living in the Moment (de i cantada per Katherine McFee); La noche de Halloween (música de John Carpenter. Tema principal). Tirez sur le pianiste (música de Georges Delerue. Tema: Charlie). Cançó: Venecia sin ti(cantada per Charles Aznavour). Ballet: El trencanous (música de Txaikovski. Tema: Vals de les flors).

BUSCAR PER DIA

octubre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius