El 7è Art De Talia 08/10/2018

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – Núm. 594 – data d’emissió: 8-10-2018

  • HOMENATGE MUSICAL A MONTSERRAT CABALLÉ amb motiu de la seva mort.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Daniel Anglès, actor i director de teatre. Director artístic del nou projecte ONYRIC del Teatre Condal. Actor i director del musical FUN HOME.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La jaula de las locas (musical de Jerry Herman i Harvey Fierstein. Adaptació i traducció de Roser Batalla i Roge Peña. Dir.: Àngel Llàcer i Manu Guix. Teatre Tívoli). Là. Peça en blanc i negre per a dos humans i un corb (de i amb: Camille Decourtye i Blai Mateu. Teatre Lliure de Gràcia). Maremar (musical de Dagoll Dagom, a partir de la obra Pericles, de William Shakespeare. Música de Lluís Llach. Dir.: Joan Lluís Bozzo. Teatre Poliorama). Travy (de/dir: Oriol Pla. Espai Lliure). Estat decepció (de/dir: Carla Torres. Sala Flyhard). Els Jocs Florals de Canprosa (de Santiago Rusiñol. Adaptatció i direcció: Jordi Prat i Coll (TNC- Sala Gran). Repàs de cartellera: Ripollet, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Barcelona i Festival Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Cold War (Pawel Pawlikowski); Querido Fotogramas (Sergio Oksman); Girl (Lukas Dhont); Un pequeño favor (Paul Feig); Searching (Aneesh Chaganty). Vistos però no comentats: Venom i Predator. Films estrenats i no vistos: Ha nacido una estrella; Ánimas; Viaje al cuarto de una madre; Gauguin; Aprendiendo a vivir; Christopher Robin; Mudar la piel; Black is Betlza i Ola de crímenes. Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Sabadell, Phenomena, Verdi, Filmoteca, Concert a l’Auditori de Jurassic Park (25 aniversari del film); Festival de Sitges.

  • TEMES MUSICALS: De les òperes: Tosca (de Puccini. Tema: Visi d’arte, cantat per Montserrat Caballé); Norma (de Bellini. Tema: Casta Diva, cantat per Montserrat Caballé). Cancó: Barcelona (compost per Freddie Mercury i Mike Moran. Cantat per Freddie Mercury i Montserrat Caballé). Dels musicals següents: Fun Home (Música de Jeanine Tesori. Lletres de Lisa Kron. Adaptació catalana de Daniel Anglès i Marc Gómez. Tema: Línia continua, cantat per Daniel Anglès i Mariona Castillo. Original Barcelona cast, 2018). La jaula de las locas (música i lletres de Jerry Herman. Temes: Soy lo que soy (cantat per Àngel Llàcer) i La vida empieza hoy (cantat per Àngel Llàcer i companyia. Original Barcelona cast, 2018). Maremar (música de Lluís Llach. Tema: Currandes d’exili. Original Barcelona cast, 2018). Els Jocs Florals de Canprosa (tema: La Moreneta. Cantat per Germanes Fey. Original Barcelona cast, 2018). De les bandes sonores originals dels films: Un pequeño favor (cançó: Laisser tomber les filles, cantada per France Gall). Jurassic Park (música de John Williams, tema principal).