Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 08/10/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – Núm. 594 – data d’emissió: 8-10-2018

  • HOMENATGE MUSICAL A MONTSERRAT CABALLÉ amb motiu de la seva mort.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Daniel Anglès, actor i director de teatre. Director artístic del nou projecte ONYRIC del Teatre Condal. Actor i director del musical FUN HOME.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La jaula de las locas (musical de Jerry Herman i Harvey Fierstein. Adaptació i traducció de Roser Batalla i Roge Peña. Dir.: Àngel Llàcer i Manu Guix. Teatre Tívoli). Là. Peça en blanc i negre per a dos humans i un corb (de i amb: Camille Decourtye i Blai Mateu. Teatre Lliure de Gràcia). Maremar (musical de Dagoll Dagom, a partir de la obra Pericles, de William Shakespeare. Música de Lluís Llach. Dir.: Joan Lluís Bozzo. Teatre Poliorama). Travy (de/dir: Oriol Pla. Espai Lliure). Estat decepció (de/dir: Carla Torres. Sala Flyhard). Els Jocs Florals de Canprosa (de Santiago Rusiñol. Adaptatció i direcció: Jordi Prat i Coll (TNC- Sala Gran). Repàs de cartellera: Ripollet, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Barcelona i Festival Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Cold War (Pawel Pawlikowski); Querido Fotogramas (Sergio Oksman); Girl (Lukas Dhont); Un pequeño favor (Paul Feig); Searching (Aneesh Chaganty). Vistos però no comentats: Venom i Predator. Films estrenats i no vistos: Ha nacido una estrella; Ánimas; Viaje al cuarto de una madre; Gauguin; Aprendiendo a vivir; Christopher Robin; Mudar la piel; Black is Betlza i Ola de crímenes. Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Sabadell, Phenomena, Verdi, Filmoteca, Concert a l’Auditori de Jurassic Park (25 aniversari del film); Festival de Sitges.

  • TEMES MUSICALS: De les òperes: Tosca (de Puccini. Tema: Visi d’arte, cantat per Montserrat Caballé); Norma (de Bellini. Tema: Casta Diva, cantat per Montserrat Caballé). Cancó: Barcelona (compost per Freddie Mercury i Mike Moran. Cantat per Freddie Mercury i Montserrat Caballé). Dels musicals següents: Fun Home (Música de Jeanine Tesori. Lletres de Lisa Kron. Adaptació catalana de Daniel Anglès i Marc Gómez. Tema: Línia continua, cantat per Daniel Anglès i Mariona Castillo. Original Barcelona cast, 2018). La jaula de las locas (música i lletres de Jerry Herman. Temes: Soy lo que soy (cantat per Àngel Llàcer) i La vida empieza hoy (cantat per Àngel Llàcer i companyia. Original Barcelona cast, 2018). Maremar (música de Lluís Llach. Tema: Currandes d’exili. Original Barcelona cast, 2018). Els Jocs Florals de Canprosa (tema: La Moreneta. Cantat per Germanes Fey. Original Barcelona cast, 2018). De les bandes sonores originals dels films: Un pequeño favor (cançó: Laisser tomber les filles, cantada per France Gall). Jurassic Park (música de John Williams, tema principal).

BUSCAR PER DIA

octubre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius