Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 15/10/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm.  595 – data d’emissió: 15-10-2018

  •  ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena del film Funny Girl (propera emissió en cinemes del musical Funny Girl del Teatre Savoy de Londres). Centenaris de Rita Hayworth i Leonard Bernstein.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsViaje al cuarto de una madre (Celia Rico Clavellino); Ola de crímenes (Gracia Querejeta); La sombra de la ley (Dani de la Torre); Clímax (Gaspar Noé) amb Palmarès del Festival de Cinema de Sitges; First Man: El primer hombre (Damien Chazelle); Ha nacido una estrella (Bradley Cooper); La casa del reloj en la pared (Eli Roth); Predator (Shane Black) i Venom (Ruben Fleischer). Films estrenats i no vistos: 22 de JulioEl pueblo soy yo: Venezuela en populismoPequeño secretoSmallfoot i Un héroe singular. Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Filmoteca; Verdi; Phenomena; Filmets de Badalona.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obresQuina feinada! (de Becky Mode. Versió i direcció: Ventura Pons. Versus Glòries teatre). Tebas Land (de Sergio Blanco. Dir.: Natalia Menéndez. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Miedo (concepció d’Albert Pla. Dir.: Pepe Miravete. Sala Barts). OperaI Puritani (de Vincenzo Bellini. Llibret de Carlo Pepoli. Dir.: Annilese Miskimon. Gran Teatre del Liceu). Obres vistes i pendents de comentarBlues i Ofici de tenebres.  Repàs de cartelleraDesconcerto (A Ripollet, dia 19); Sabadell; Sant Cugat del Vallès; L’Hospitalet de Llobregat; Cornellà de Llobregat; Terrassa; Barcelona, Temporada Alta de Girona.
  • TEMES MUSICALSDels musicalsFunny Girl (música de Jule Styne. Lletres de Bob Merrill. Temes: OvertureI’m The Greatest StarPeople i You Are Woman, I Am Man(original London cast, 2016). De les òperesCandide (música de Leonard Bernstein. Lletres: varis. Tema: i Am Easily Assimilated – tango (cantat per Christa Ludwig); I Puritani(Música de Vincenzo Bellini. 2 temes, cantats per Montserrat Caballé i Alfredo Kraus). De les bandes sonores dels filmsLa sombra de la ley (cançó: Hasta el último suspiro, de Manuel Riveiro, cantada per Ainhoa Arteta); Ha nacido una estrella (tema: The Shallow (de Lady Gaga i altres. Cantat per Bradley Cooper i Lady Gaga); Venom (música de Ludwig Goransson. 1 tema). Gilda  (cançó: Amado mío (d’Allan Roberts i Doris Fisher. Cantada per Anita Ellis, doblant a Rita Hayworth). Dels programes de TVThe CarolBurnett Show (cançó cantada per Carol Burnett i Rita Hayworth, 1971) i The Merv Griffin Show (cançó cantada per Merv Griffin i Rita Hayworth, 1971).

BUSCAR PER DIA

octubre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius