Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 29/10/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 597 – data d’emissió: 29-10-2018

  • ANIVERSARIS: 25 anys de la mort de Federico Fellini.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresOfici de tenebres (de Joan Rusiñol. Dir.: Joan Anguera. Sala Beckett). Blues (de Sergi Pompermayer. Dir.: Norbert Martinez. Sala Beckett). Només una vegada (de/dir.: Marta Buchaca. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Kassandra (de Sergio Blanco. Dir.: Sergi Belbel. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). La família Addams (Música d’Andrew Lippa. Llibret de Marshall Brickman i Rick Elice. Adaptació al castellà i direcció: Esteve Ferrer. Teatre Coliseum).Una Ilíada (de Lisa Peterson i Denis O’Hare, a partir del text de Homer. Dir.: Juan Carlos Martel Bayod. Biblioteca de Catalunya). Keep On Walking, Federico (de Mark Lockyer. Dir.: Alice Malin. Teatre Lliure de Gràcia). ReposicióOthello (de William Shakespeare. Dir.: Oriol Tarrasón. La Villarroel). Repàs de cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Manresa, Barcelona i Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsAnimales sin collar (Jota Linares); El fotógrafo de Mauthasen (Mar Targarona); Quién te cantará (Carlos Vermut) i La sociedad literaria y el pastel de piel de patata (Mike Newell). Comentari de la Exposició de Stanley Kubrick al CCCB. Films estrenats i no vistosBernardaEgon SchieleLa leyenda de RedBadDestierrosPesadillas 2:La noche de HalloweenUn dia mas con vida i Un seductor a la francesaRepàs de cartellera: Ripollet, Phenomena, Verdi, Zumzeig, Filmoteca, In-Edit i Exposició Brian de Palma a Molins de Rei.
  • LA OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de la sèrie de tv: Patrick Melrose i del film La noche de Halloween (David Gordon Greeen).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels filmsLa Strada (música de Nino Rota, tema principal); Las noches de Cabiria (música de Nino Rota, tema principal); Quién te cantarà (cançó: Quién te cantarà de Mocedades); La sociedad literaria y el pastel de piel de patata (música de Alexandra Harwood. 1 tema). Killer’s Kiss (música de Gerald Fried. 1 tema). La noche de Halloween (música de John Carpenter. Tema principal).  Dels musicals següentsLa família Addams (música d’Andrew Lippa. Tema: Overtura, original Barcelona cast, 2018). The Addams Family (música i lletres d’Andrew Lippa. Temes: When You’re an Addams i Just Around the Corner (original Broadway cast, 2010).Fun Home (música de Jeanine Tesori. Lletres de Lisa Kron. Tema: Ring of Keys. Original Broadway cast, 2015).

BUSCAR PER DIA

octubre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius