Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 19/11/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 600 – data d’emissió: 19-Novembre 2018

  • ANIVERSARIS: 90 anys del ratolí Mickey Mouse de la Disney.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Macho Man (instal·lació d’Àlex Rigola, Teatre Municipal de Girona, sala descans); Requiem pour L. (d’Alain Platel i Fabrizio Cassol / Les Ballets de C de la B, inspirat en el Requiem de Mozart), Teatre Municipal de Girona); El Bramido de Dusseldorf (de/dir.: Sergio Blanco – Teatres del Canal, Girona); Marat/Sade (de Peter Weiss. Cia. Atalaya de Sevilla. Dir.: Ricardo Iniesta. A Ripollet, Teatre Auditori, dia 23 Novembre); Katia Kabanova (opera de Leos Janacek. Dir.: David Alden. Gran Teatre del Liceu). Carrie (musical amb música de Michael Gore, lletres de Dean Pitchford. Basat en la novel·la de Stephen King. Dir.: Ferran Guiu. Nou Teatre Gaudí). 24 hores en la vida d’una dona (musical de Sergei Dreznin, basat en la novel·la de Stefan Zweig. Dir. Ignacio Garcia. Teatre Onyric-Condal). Repàs de la cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès; Terrassa, Sabadell, Barcelona i Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsMillenium: Lo que no te mata te hace más fuerte (D¡r.: Fede Alvárez); Malos tiempos en el Royale (Dir.: Drew Goddard) i Mi obra maestra (Gaston Duprat). Films estrenats i  no vistosAlegria tristezaAnimales fantásticos: los crímenes de GrindelwaldHitler-PicassoColetteShup Up and PlayCuando yo no estéEl desentierroEl silencio de los otrosMatangi / Maya / M.I.A;Ni distintosni diferentes: Campeones i La balada de Buster Scrugss (Netflix). Repas cartellera: Festival Zoom; Phenomena, Verdi, Filmoteca, Texas i Exposició El Joc del Cinema a la Flmoteca.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari dels filmsThe Other Side of The Wind (Orson Wellles, 1970-2018); They’ll Love Me When I’m Dead  (Documental de Morgan Neville, 2018) i A Final Cut for Orson. 40 Years of the Making (Documental de Ryan Suffern, 2018), tot a propòsit de la estrena a Netflix del film “perdut” de Welles, The Other Side of The Wind.
  • TEMES MUSICALSDels musicalsThe King and I (música de Richard Rodgers, lletres d’Oscar Hammerstein II. Temes: I Whistle a Happy TuneHello Young LoversThe March of Siamese ChildrenA Puzzlement i Getting To Know You. Original Broadway cast 2015). Requiem pour L (música de Fabrizio Cassol, inspirat en el Requiem de Mozart. Tema: Dies Irae Primum. Original cast). 24 hores en la vida d’una dona (Música i lletres de Sergi Dreznin. Tema: Un cop m’ha malferit el cor (cantat per Silvia Marsó. Original Barcelona cast, 2018). Carrie (música de Michael Gore. Lletres de Dean Pitchford. Temes: Carrie i A Night We’ll Never Forget (original off-Broadway cast). De les bandes sonores dels filmsMillenium: Lo que no te mata te hace más fuerte (música de Roque Baños. Tema: Main Title). Steamboat Willie (Tema: Turkey in the Straw) i El cuarto mandamiento (música de Bernard Herrmann. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

novembre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius