Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 26/11/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 601 – data d’emissió: 26.-Novembre-2018

  • HOMENATGE MUSICAL A BERNARDO BERTOLUCCI, cineasta mort avui mateix.
  • ANIVERSARIS: 50 anys de la estrena dels films Bullitt i El caso Thomas Crown.
  • ESTRENES DE CINEMACritiques del flmsDogman (Matteo Garrone); Jaulas (Nicolás Pacheco); Super López (Javier Ruiz Caldera); Colette (Wash Westmoreland); The Guilty (Gustav Möller) i Bergman, su gran año (Jane Magnusson). Films estrenats i no vistosCon el vientoEl misterio del Padre PíoLa noche de 12 añosMuseo; Tres carasEl veredicto (La ley del menor); A la sombra de Kennedy i Maniac TalesRepàs de la cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Verdi; Boliche, Phenomena, Filmoteca i Festival Dart.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obresMala broma (de Jordi Casanovas. Dir.: Marc Angelet. Teatre Auditori de Ripollet, dia 30). Escape Room (de/dir.: Joel Joan i Héctor Claramunt. Teatre Goya); Les coses excepcionals (de Duncan MacMillan. Dir.: Sixto Paz Produccions. Club Capitol, sala 2) i L’habitació del costat (de Sarah Ruhl. Dir.: Julio Manrique. La Villarroel). Repàs de cartellera: Ripollet; Terrassa; Sant Cugat del Vallès; L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Temporada Alta de Girona. Notícia: Avui s’entreguen els Premis Butaca de Teatre.
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores del films següents: Novecento (Música d’Ennio Morricone, 1 tema); El úlltimo tango en Paris (música de Gato Barbieri, 1 tema); El cielo protector(música de Ryuichi Sakamoto, 1 tema); El último emperador (música de David Byrne i Ryuichi Sakamoto, 1 tema de cada compositor). Super López (cançó: Yo quería ser normal (cantada per Tequila); Fresas salvajes (música d’Erik Nordgren (tema: Memories); Bullitt (música de Lalo Schifrin, tema: Main tittle) i El caso Thomas Crown (música de Michael Legrand. Tema: The Windmills of My Mind – versió instrumental). Del musicalThe King and I (música de Richard Rodgers; lletres d’Oscar Hammerstein II. Temes: We Kiss in a ShadowShall I Tell You What I Think of You i Shall We Dance? (original Broadway cast, 2015).

BUSCAR PER DIA

novembre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius