Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 10/12/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 603 – Data d’emissió: 10-12-2018

  • HOMENATGES MUSICALS A FIGURES DESAPAREGUDES EN LES DARRERES SETMANES: Stelvio Ciprian (compositor)i; Stan Lee, Stephen Hillenburg, Steven Ditko (vinculats al Comic i a Marvel); Moshe Mizrahi, Florence Malraux; Nicolas Roeg (directors); Barbara Harris, Álvaro de Luna, José Luis Pellicena; Antonia Guzmán; Kirin Kiki; Tab Hunter, Scott Wilson i Liliane Montevecchi (intèrprets).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: José K., torturado (de Javier Ortíz; dir.: Carles Alfaro. Teatre Romea (sessions Off). Una lluita constant (dramatúrgia i dir.: Carlota Subirós. Sala Beckett). Alba (o el jardí de les delícies) (de Marc Artingau. Dir.: Raimon Molins. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Sabadell; Terrassa; L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. Notícia: Comentari als Premis Butaca, recentment atorgats.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Cadáver (Diederik Van Rooijen); Animales fantásticos: los crímenes de Grindewald (David Yates); Suspiria (Luca Guadagnino); Roma (Alfonso Cuarón);  El veredicto (La ley del menor) (Richard Eyre); Galveston (Mélanie Laurent) i Viudas (Steve McQueen). Films estrenats i no vistos: Bernini en Galeria Borghese; Entre dos aguas; Quinqui Stars; Hotel Explotación: Las Kellys; Apuntes para una película de atracos; El rey; Durante la tormenta; El amor menos pensado; Miriam miente; Los fantasmas de Ismael; Genezis; Rey de ladrones; El regresso de Ben; Robin Hood: Forajido. Héroe. Leyenda; Mowgli; El Grinch i Ralph rompe Internet. Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Phenomena, Verdi; Filmoteca, Texas, concert film Vértigo, amb música en directe. Notícia: Breu comentari a nominacions premis Globus d’Or (entrega 6 gener).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentaris dels films següents: Kursk (Thomas Vinterberg) i La balada de Buster Scruggs (Joel i Ethan Coen, estrenat només a la plataforma Netflix).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Anónimo veneciano (música de Stelvio Cipriani); Spiderman (música de Danny Elfman, 1ª versió de Sam Raimi); Amenaza en la sombra (música de Pino Donaggio); Suspiria (música de Goblin, versió Dario Argento); Cold War (autor desconegut) (un tema de cada film) i Ha nacido una estrella (versión 2018, tema: Heal Me, de i cantat per Lady Gaga). Breu fragment musical de Vértigo (música de Bernard Herrmann). Dels musicals següents: The Apple Tree (música de Jerry Bock; lletres de Sheldon Harnick. Tema: Oh, To Be a Movie Star (cantat per Barbara Harris, original Broadway cast,1966); Nine (música i lletres de Maury Yeston. Tema: Folies Bergere (cantat per Liliane Montevecchi. Royal Festival Hall, 1992). Ciutat de Gespa (cançó: Amor amor (música de Gerard Alonso. Lletra de Joan Vázquez. Cantat per Joan Vázquez. Original Barcelona cast, 2018;  propera estrena al teatre Maldà).

BUSCAR PER DIA

desembre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius