Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/12/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 604 – data d’emissió: 17-12-2018

  • ANIVERSARIS: Centenari de Leonard Bernstein. Dick Van Dyke ha complert 93 anys. Kirk Douglas ha complet 102 anys. 50 anys de l’estrena del film Chitty Chitty Bang Bang. 60 anys de la creació en còmic dels Barrufets. 80 anys de la creació en còmic de Superman. 40 anys de la estrena del film Superman de Richard Donner.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films estrenats i no vistos: Aquarela; Ana y el apocalipsis; Expediente 64: los casos del Departamento Q.; Mortal Engines; Trote; Yuli; La búsqueda de la felicidad; La família i Miamor perdido. Repàs de la cartellera nadalenca: futures estrenes. Cartellera: Ripollet; Sabadell, Verdi, Filmoteca, Phenomena; Texas, Boliche. Notícia: Repàs nominacions Globus d’Or (entrega 6 gener 2019).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: 4-D óptic (de/dir.: Javier Daulte. Biblioteca de Catalunya). Rhumans (Creació i direcció: Jordi Aspa – Cia Rhum & Cia. Teatre Lliure de Gràcia). Reposició de: Life Spoiler (de/dir.: Marc Argelet i Alejo Levis. Sala Flyhard). Repàs de la cartellera: Ripollet, Sabadell; Sant Cugat del Vallès; Terrassa i Barcelona. Repàs cartellera teatral de Londres, amb comentaris a les obres: Musicals: Company ( de Stephen Sondheim, Gielgud Theatre); Fiddler on the Roof ( de Jerry Bock; Menier Chocolate Factory); Hadestown (d’Anaïs Mitchell; National Theatre, Olivier); Hamilton (de Lin-Manuel Miranda; Victoria Palace Theatre), Caroline or Change (de Jeanine Tesori; Playhouse Theatre) i la obra dramàtica The Inheritance (de Matthew Lopez; Noel Coward Theatre).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: 4-D óptic (de/dir.: Javier Daulte. Biblioteca de Catalunya). Rhumans (Creació i direcció: Jordi Aspa – Cia Rhum & Cia. Teatre Lliure de Gràcia). Reposició de: Life Spoiler (de/dir.: Marc Argelet i Alejo Levis. Sala Flyhard). Repàs de la cartellera: Ripollet, Sabadell; Sant Cugat del Vallès; Terrassa i Barcelona. Repàs cartellera teatral de Londres, amb comentaris a les obres: Musicals: Company ( de Stephen Sondheim, Gielgud Theatre); Fiddler on the Roof ( de Jerry Bock; Menier Chocolate Factory); Hadestown (d’Anaïs Mitchell; National Theatre, Olivier); Hamilton (de Lin-Manuel Miranda; Victoria Palace Theatre), Caroline or Change (de Jeanine Tesori; Playhouse Theatre) i la obra dramàtica The Inheritance (de Matthew Lopez; Noel Coward Theatre).

Aquest es el darrer programa del 2018. Tornarem el DILLUNS 7 de GENER DEL 2019.

B O N E S     F E S T E S !!!!!

BUSCAR PER DIA

desembre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius