Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/01/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 605 – data d’emissió: 7-1-2019

  • ANY 2019: l’any de Blade Runner (breu comentari)
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Jordi Grau (director), Joan Guinjoan (compositor), Gloria Katz i WillIam Goldman (guionistes).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: La neta del senyor Lihn (A partir de la novel·la de Philippe Claudel. Dir.: Guy Cassiers. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). La niña gorda (a partir de la novel·la de Santiago Rusiñol. Adaptació: Joan Oriol. Dir.: Xavier Albertí. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Tallers). Paris (musical amb text de Pau Berrondo/Les Cot. Música d’Oscar Peñarroya. Lletres: César Aparicio i Maria Viñas. Dir.: Paul Berrondo. Sala Barts). Poe – El cabaret macabre (obra de Dagoll Dagom, amb música d’Oscar Roig i llibret de Joan Lluís Bozzo. Dir.: Victor Álvaro. Teatre Almeria). Les Dones de Frank (Text i dramatúrgia: Mónica Pérez. Dir.: Roser Batalla. Teatre Gaudí). Ciutat de Gespa (Dramatúrgia de Victor Álvaro i Joan Vázquez. Música de Gerard Alonso. Lletres de Joan Vázquez. El Maldà). Repas de cartellera: Terrassa, Sabadell, Sant Cugat del Vallès  i Barcelona. Notícia: Acomiadament de Ricard Reguant com a director del Teatre Apolo.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: El amor menos pensado (Juan Vera); La quietud (Pablo Trapero); Silvio (y los otros) (Paolo Sorrentino); Tiempo después (José Luis Cuerda); Yuli (Iciar Bollaín); Perdidos en Paris (Abel & Gordon); Viaje a Nara (Naomi Kawase) i Ana y el apocalipsis (John McPhail). Breu repàs d’altres films vistos i no comentats: El regresso de Mary Poppins; Aquaman; Bumblebee; Ralph rompe Internet.. i altres. Notícia: Palmares del Globus d’Or, entregats en la matinada del dia 6.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Blade Runner (Música de Vangelis. Temes: Main Tittle, Love Theme i End Titles). Dos Hombres y un destino (Música de Burt Bacharach. Tema: Raindrops Keep Fallin On My Head, versió instrumental). Tiempo después (cançó: Tiempo después, de i cantada per Joaquin Sabina). Ana y el apocalipsis (música i lletres de Roddy Hart i Tommy Reilly. Temes`: Christmas Means Nothing Without You i Break Away).  Dels musicals següents: Paris (Música d’Oscar Peñarroya. Lletres de César Aparicio i Maria Viñas. Temes: Epíleg (Paris) i Si pienso en Paris (Original Barcelona cast, 2018). Les dones de Frank (Tema: Per fi t’he trobat. Original Barcelona cast, 2018). Ciutat de gespa (Música de Gerard Alonso. Lletres de Joan Vázquez. Temes: 3 y 2 y 1 i Que es l’herba? (Original Barcelona Cast, 2019). Maremar (musial de Dagoll Dagom a partir de temes de Lluís Llach i Andreu Gallén. Temes: Un núvol blanc i Maremar. Original Barcelona cast, 2018).

BUSCAR PER DIA

gener 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius