El 7è Art De Talia 14/01/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 606 – data d’emissió: 14-1-2019

  • ANIVERSARIS: 90 anys de la creació de Popeye.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Oriol Olivé de la Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet – Programació 2n trimestre, 25ª temporada.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Un asunto de família (Hirokazu Kore-eda); Juliet, desnuda (Jesse Peretz); La tercera esposa (Ash Mayfair); Mi vecino Totoro (Hayao Miyazaki, reposició, film de 1988); El vicio del poder (Adam McKay); Lo que esconde Silver Lake (David Robert Mitchell); Ana y el Apocalipsis (John McPhail); Bumblebee (Travis Knight); Spiderman: Un nuevo universo (Bob Persichetti, Peter Ramsey i Rodney Rothmans); Aquaman (James Wan), El regreso de Mary Poppins (Rob Marshall) i Ralph rompe Internet (Phil Johnston, Rich Moore). Repàs cartellera: Films estrenats i no vistos; Filmoteca. Setmana del cinema Català als cinemes Texas.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Amanda T. (de/dir.: Àlex Mañas. TNC – Sala Tallers). Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Philippe The Sixt (Cia. La Minimal. Dramatúrgia: Albert Pijuan. Dir.: Daniela De Vecchi. Sala Barts). Amici Miei – Una vetllada amb Mario Gas (dir.: Mario Gas – Teatre La Gleva).
  • TEMES MUSICALS: Del musical següent: Everybody’s Talking About Jamie (Música i lletres: Dan Gillespie Sells i Tom McCrae. Temes: And You Don’t Even Know It  i  Everybody’s Talking About Jamie. Original London Cast, 2018. Projecció prevista a Barcelona: 17 de gener). De la òpera: La flauta màgica (música Wolfgang Amadeus Mozart. Tema: Overture). De les bandes sonores originals dels films següents: Juliet, desnuda (Tema: Juliet, música i lletra de Nathan Larson. Cantat per Ethan Hawke); Ana y el Apocalipsis (música i lletres: Roddy Hart i Tommy Reilly. Tema: Turning My Life Around). El regreso de Mary Poppins (música i lletres: Marc Shaiman. Tema: Trip a Little Light Fantastic (cantat per Lin-Manuel Miranda, Emily Blunt i altres). Popeye (Tema: I’m Popeye the Sailor Man (música i lletra de Samuel Lerner. Cantat per Robin Williams en film 1980).

BUSCAR PER DIA

Gener 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Des   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius