Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 21/01/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 607 – Data d’emissió: 21-1-2019

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors Manuel Veiga, Sondra Locke i Carol Channing.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Afanys d’amor perdut (de William Shakespeare. Dir.: Pere Planella. TNC – Sala Petita). Así que pasen cinco años (de Federico Garcia Lorca. Dir.: Ricardo Iniesta. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Federico Garcia (de/Dir:  Pep Tosar. Reposició al teatre Romea). Madama Butterfly (òpera de Giacomo Puccini. Dir. escènica: Moshe Leiser i Patrice Caurier. Gran Teatre del Liceu). A.S.A.P (Actes de solidaritat amb el patriarcat) (de/dir.: Marc Rosich. Sala Atrium). Lapònia (De/dir.: Cristina Clemente i Marc Angelet. Club Capitol, sala 2). Repàs de la cartellera: Ripollet (dia 25 actuació de Jordi Savall i actes de “Movem el teatre”); Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès; Terrassa; Cornella de Llobregat, El Prat de Llobregat i Barcelona. Notícies: Nomenament de Juan Carlos Martel Bayod com a nou director del Teatre Lliure. Nomenament del nou director artístic del Liceu. Carlos Acosta nou director del Ballet de Birmingham.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Border (Ali Abbasi); Caso Murer: El carnicero de Vilnius (Christian Frosch); La favorita (Yorgos Lanthimos); Glass (M. Night Shyamalan); Entre dos aguas (Isaki Lacuesta) i Gente que viene y bah (Patricia Font). Films estrenats i no vistos: La francesita; La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico; Mujeres de Coque Malla; Uno más de la família i Dios no està muerto: una luz en la oscuridad. Notícies: Entrega Premis Feroz (de la crítica espanyola), Goya de Honor a Narciso Ibañez Serrador; Dia 22 gener: es fan públiques les nominacions als Oscar. Nominacions Premis Gaudï (entrega dia 27).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Everybody’s Talking About Jamie (música i lletres de Dan Gillespie Sells i Tom McCrae. Temes: The Wall in My Head; It Means Beautiful; He’s My Boy i My Man, Your Boy (Original London cast, 2018). Hello Dolly (música i lletres de Jerry Herman. Temes: I Put My Hand In; Before the Parade Passes By i Hello Dolly. Cantats per Carol Channing i companyia. Original Broadway cast,1964). Gentlemen Prefer Blondes (Música de Jule Styne. Lletres de Leo Robin. Temes: A Little Girl from Little Rock i Diamonds Are a Girl’s Best Friend, cantats per Carol Channing. Original Broadway cast, 1949). Jerry’s Girls (A partir de musicals de Jerry Herman. Temes: Bossom Buddies (cantat per Leslie Uggams i Carol Channing) i It’s Today (cantat per Carol Channing) tots dos del musical Mame (música i lletres de Jerry Herman. Original cast recording, 1984). De la òpera: Madama Butterfly (música de Giacomo Puccini. Llibret: Giuseppe Giacosa i Luigi Illica. Tema: Un bel di vedremo. Cantat per Maria Callas). De l’obra teatral: Dissabte, diumenge i dilluns (música d’Albert Guinovart, 1 tema). De les bandes sonores originals dels films: The Crown (sèrie Tv. Tema: Main Tittle. Música de Hans Zimmer). Impacto súbito (Música de Lalo Schifrin. 1 tema). Millie una chica moderna (Cançó: Jazz Baby, de M.K. Jerome i Blanche Merrill, cantat per Carol Channing).

BUSCAR PER DIA

gener 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius