El 7è Art De Talia 28/01/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 608 – data d’emissió: 28-1-2019

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del compositor Michel Legrand.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: K.A. (Also Known As) (de Daniel J. Meyer. Dir.: Montse Rodríguez. Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet, dia 1 de febrer). Aüc – El so de les esquerdes (creació i direcció: Les Impuxibles i Carla Rovira. Espai Lliure de Montjuïc). Saigon (de/dir.: Caroline Guiela Nguyen. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Al sostre (de Nigel Planer. Dir.: Israel Solà. Escenari Joan Brossa). Obres estrenades, vistes però pendents de comentar: La tendresa (Teatre Poliorama) i El Chico de la última fila (Sala Beckett). Repàs de cartellera: Ripollet, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat, Vic i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films: La casa de Jack (Lars von Trier); The Old Man and The Gun (David Lowery); El blues de Beale Street (Barry Jenkins) i Los cuentos de la luna pálida (kenji Mizoguchi, 1953). Films estrenats i no vistos: Creed II: La leyenda de Rocky; El vent entre les canyes; Família al instante; Bendita locura; Polar (estrena Netflix) i Otzi: El hombre de hielo. Repàs de cartellera:  CCCB (tertúlies Kubrick); Verdi, Yelmo,  Boliche, Phenomena, Filmoteca (visita Barbet Schroeder). Noticies: Repàs premis Gaudí (atorgats dia 27).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film Sunset (Atardecer) de Lazslo Némes. Breu valoració de les nominacions als premis Oscar.
  • TEMES MUSICALS: HOMENATGE MUSICAL A MICHEL LEGRAND. Tots els temes musicals del programa estan compostos per ell, tot i que les lletres de les cançons poden tenir autors diversos. De les bandes sonores dels films següents(1 tema de cada): Verano del 42; El caso Thomas Crown (1968. Tema: The Windmills of My Mind, instrumental), Yentl (cançó: The Way He Makes Me Feel (canta Barbra Streisand) –aquests 3 films van representar els 3 Oscar guanyats per Legrand); Lola (tema: Chanson de Lola); Les parapluies de Cherbourg (Tema: La Gare); Les demoiselles de Rochefort (tema: Chanson des jumelles); Le temps d’aimer (tema: Paris Was Made for Lovers, cantat per Michel Legrand); Une femme est une femme (tema: Chanson d’Angela, cantat per Anna Karina); Dingo (Tema: Paris Walking II, co-autor, Miles Davis, interpretat per Legrand i Davis); Cinq jours en Juin (tema: Loves Makes the Changes, cantat per Ray Charles) i El Mensajero. I del musical: Amour (Temes: Overture i An Ordinary Guy, aquest últim cantat per Michel Legrand. Original Broadway cast, 2002).

BUSCAR PER DIA

Gener 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Des   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius