Info Setmanal 01/02/2019

Info
A l’Informatiu Setmanal hem començat parlant del SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, amb la regidora Reyes Muñoz, la tècnica de polítiques d’igualtat Sílvia Garriga, l’agent de fènere Noemí de la Hera i la psicòloga Núria Sancho. A continuació hem repassat el ple municipal d’ahir i les principals intervencions dels grups polítics; hem parlat amb membres de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Ripollet amb el seu president, José Luís Fernández, i hem repassat l’inici de la precampanya de Ciutadans. Hem repassat després l’actualitat ripolletenca amb les revistes, i hem parlat amb representats de les AMPAs sobre la seva preocupació per la planificació de les escoles institut. Hem repassat l’actualitat esportiva i hem entrevistat Alberto Caballero, director esportiu de l’Escuela Futbol Base Ripollet, i finalment hem parlat de l’Any Scènica amb el regidor de Participació Ciutadana David Fontanals i membres d’associacions i grups participants.