EL SETE ART DE TALIA – num.  611 – Data d’emissió: 18-2-2019

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Xavier Caballé i Miquel Estapé, director i autor respectivament de l’obra de teatre Leila, que es representarà a Ripollet, els die 213 i 24 de Febrer.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actor Bruno Ganz.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: La dona pantera (a partir del teatre de Josep Palau i Fabre. Dir.: Marc Chornet. Escenari Joan Brossa). La dansa de la venjança (de Jordi Casanovas. Dir.: Pere Riera. La Villarroel). La bona persona de Sezuan (de Bertolt Brecht. Dir.: Oriol Broggi. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallés; Viladecans i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Alita: ángel de combate (Robert Rodriguez); The Prodigy (Nicholas McCarthy); La clase de piano (Ludovic Bernard); Cambio de reinas ( Marc Dugain) i La escuela de la vida (Nicola Vanier). Films estrenats i no vistos: Cafarnaum; Bomb City; Perdiendo el Este; En veu alta (també A viva voz); Feliz dia de tu muerte 2 i El candidato. Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallés; Actes Exposició Kubrick. Notícia: Breu repàs nominacions premis Oscar (entrega 24 febrer).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals següents: Infiltrado en el KKKlan (música de Terence Blanchard. Banda sonora nominada a l’Oscar. Varios temes). Pan y tulipanes (Musica de Giovanni Venosta. 1 tema). El cielo sobre Berlín (música de Jürgen Kniefer. Tema: La cathedrale des livrres). The Ballad of Buster Scruggs (Cançó  nominada a l’Oscar: When a Cowboy Trades for Wings (de David Rawlings i Gilliam Welch). El regreso de Mary Poppins (cançó nominada a l’Oscar: The Place Where Lost Things Go (Música de Marc Shaiman. Lletres de Scott Whittman i Marc Shaiman. Cantat per Emily Blunt). El Blues de Beale Street (banda sonora nominada al’Oscar. Música de Nicholas Britell. Varios temes). Del musical: La jaula de las locas (música i lletres de Jerry Herman.  Temes: Overtura i Somos lo que somos (versió castellana de Roser Batalla i Roger Peña. Original Barcelona cast, 2018). Obra: La bona persona de Sezuan (fragment, versió catalana del TNC, Barcelona 2019).

BUSCAR PER DIA

Febrer 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Gen   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

BUSCAR PER MES

Arxius