El 7è Art De Talia 25/02/2019

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 612 – data d’emissió. 25-2-2019

  • HOMENATGE MUSICAL al director STANLEY DONEN, mort passat dissabte.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Die 120 Tage von Sodom (de/dir: Milo Rau. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). L’últim acte (basat en textes de Tkekhov. Dir.: Carles Alfaro. Teatre Romea). Pendent de comentar: La reina de bellesa de Leenane (Biblioteca de Catalunya). Cartellera: Ripollet (Nits de Música. Icaria /Yelmo: obra teatre: La gata sobre el tejado de cinc.
  • ESTRENES DE CINEMA: Critiques de les pel·lícules següents: Cafarnoum (Nadine Labaki); ¿Podràs perdonarme algun dia? (Marielle Heller); Una cuestión de género (Mimi Leder) i Destroyer, una mujer herida (Karyn Kusama). Films estrenats i no vistos: Como entrenar a tu dragón 3El libro de las imágenes; La rata pirata i Pájaros de verano.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia sobre la cerimònia d’entrega dels premis Oscar, entregats la matinada del dia 25. Valoració dels premis, de la gala, comentaris sobre els assistents i anècdotes. Films premiats: Green Book; Roma; Bohemian Rapshody; La favorita; Infiltrado en el KKKlan; A Star Is Born; El vicio del poder i altres.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Un dia en Nueva York (Tema: New York, New York, música de Leonard Bernstein, lletres de Betty Comden i Adolph Green. Cantat per Gene Kelly, Frank Sinatra i Jules Munshin). Charada (música de Henri Mancini. Tema: Main Title). Cantando bajo la lluvia (tema: Singin’ in the Rain, música i lletra d’Arthur Freed i Nacio Herb Brown. Cantat per Gene Kelly). Siempre hace buen tiempo (Tema:  Baby You Knock Me Out, música d’André Previn. Lletres de Betty Comden i Adolph Green. Cantat per Cyd Charisse). A Star Is Born (tema: Shallow, compost per Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando i Andrew Wyatt. Cantat per Lady Gaga i Bradley Cooper; cançó premiada amb l’Oscar). Green Book (tema: The Old Black Magic (No consta autor. Cantat per The Green Book Copacabana Orquestra).