Menu
El 7è Art De Talia 25/02/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 612 – data d’emissió. 25-2-2019

  • HOMENATGE MUSICAL al director STANLEY DONEN, mort passat dissabte.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Die 120 Tage von Sodom (de/dir: Milo Rau. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). L’últim acte (basat en textes de Tkekhov. Dir.: Carles Alfaro. Teatre Romea). Pendent de comentar: La reina de bellesa de Leenane (Biblioteca de Catalunya). Cartellera: Ripollet (Nits de Música. Icaria /Yelmo: obra teatre: La gata sobre el tejado de cinc.
  • ESTRENES DE CINEMA: Critiques de les pel·lícules següents: Cafarnoum (Nadine Labaki); ¿Podràs perdonarme algun dia? (Marielle Heller); Una cuestión de género (Mimi Leder) i Destroyer, una mujer herida (Karyn Kusama). Films estrenats i no vistos: Como entrenar a tu dragón 3El libro de las imágenes; La rata pirata i Pájaros de verano.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Tertúlia sobre la cerimònia d’entrega dels premis Oscar, entregats la matinada del dia 25. Valoració dels premis, de la gala, comentaris sobre els assistents i anècdotes. Films premiats: Green Book; Roma; Bohemian Rapshody; La favorita; Infiltrado en el KKKlan; A Star Is Born; El vicio del poder i altres.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Un dia en Nueva York (Tema: New York, New York, música de Leonard Bernstein, lletres de Betty Comden i Adolph Green. Cantat per Gene Kelly, Frank Sinatra i Jules Munshin). Charada (música de Henri Mancini. Tema: Main Title). Cantando bajo la lluvia (tema: Singin’ in the Rain, música i lletra d’Arthur Freed i Nacio Herb Brown. Cantat per Gene Kelly). Siempre hace buen tiempo (Tema:  Baby You Knock Me Out, música d’André Previn. Lletres de Betty Comden i Adolph Green. Cantat per Cyd Charisse). A Star Is Born (tema: Shallow, compost per Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando i Andrew Wyatt. Cantat per Lady Gaga i Bradley Cooper; cançó premiada amb l’Oscar). Green Book (tema: The Old Black Magic (No consta autor. Cantat per The Green Book Copacabana Orquestra).

BUSCAR PER DIA

febrer 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

BUSCAR PER MES

Arxius