Menu
El 7è Art De Talia 11/03/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 614 – data d’emissió: 11-3-2019

  • HOMENATGE A IÑIGO SANTAMARIA, expert en teatre musical, autor del llibre Desde Al sur del Pacifico hasta más allà de la luna sobre teatre musical espanyol i amic personal, mort el 26 de febrer de 2019. Reemissió de la entrevista concedida a Ripollet Radio amb motiu de la edició del llibre esmentat, emesa el 3 de març del 2017. L’homenatge inclou un bloc musical.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres000 gestos (espectacle de dansa contemporània de Boris Charmatz, vist al Mercat de les Flors). Rodelinda (òpera de Georg Friedrich Handel. Dir. escena: Claus Guth. Dir. musical: Joan Pons. Gran Teatre del Liceu). La reina de bellesa de Leenane (de Martin McDonagh. Dir.: Julio Manrique. Biblioteca de Catalunya). Què va passar amb Bette Davis i Joan Crawford? (de Jean Marboeuf. Dir.: Guido Torlonia. Teatre Akadèmia). Els dies mentits (De/dir.: Marta Aran. Sala Flyhard). Incògnit ( de Nick Payne. Dir.: Monica Bofill. Espai Lliure).
  • ESTRENES DE CINEMA: No es poden comentar films estrenats i vistos com Mula; La mujer de la montaña; Las herederas; Van Gogh a las Puertas de la eternidad; Larga vida y prosperidad i La noche que devora el mundo (es comentaran la setmana vinent). Cartellera: Projecció d’El Acorazado Potemkim amb música en directe al cinema Aribau (17 Març). Visita de Terry Gilliam a la Filmoteca (dies 12 i 13 Març).
  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de Miguel Gila (12 Març). 20 anys de la mort de Stanley Kubrick (7 de març) i de la estrena del film Eyes Wide Shut.
  • TEMES MUSICALS: Bloc homenatge a Iñigo Santamaria : Dels musicals composats per Stephen Sondheim (musica i lletra): Company (tema: Being Alive, cantat per Patti Lupone, de la gravació: Sondheim: A Celebration at Carnegie Hall, 1992). Pacific Overtures (tema: Poems – Original London cast, 1987). Sunday in the Park with George (temes: Move On (cantat per Cyrille Aimée, edició 2019) i Sunday (cantat per Bernadette Peters i cors, de la gravació: Sondheim: A Celebration at Carnegie Hall, 1992).  A Little Night Music (tema: Send in the Clowns, cantat per Angela Lansbury, de la gravació An Evening with Stephen Sondheim (1983). Merrily We Roll Along (tema: Our time, The York Theatre Company, 1994). Altres temes: De la opera: Porgy and Bess (música de George Gershwin. Tema: I Got Plenty O’Nuttin, interpretat al piano amb arrangements especials de Fazil Say). Honeymoon in Vegas (música i lletres de Jason Robert Brown. Tema: Do Something. Original Broadway cast, 2015). Rent (música i lletres de Jonathan Larson. Temes: Christmas Bells i Over the Moon. Original Broadway cast, 1996). // Resta de temes del programa:  Del musical: Coco (música de André Previn, compositor mort, que tindrà homenatge en el proper programa), i lletres d’Alan Jay Lerner. Temes: Overture i The World Belongs to the Young, cantat per Katharine Hepburn. Original Broadway cast, 1970). De la banda sonora del film: Eyes Wide Shut (tema: Waltz 2 from Jazz Suite, de Dimitri Shostakovich). I també fragment del monòleg La guerra de Gila (escrit i interpretat per Miguel Gila).

BUSCAR PER DIA

març 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius