Info Setmanal 22/03/2019

INFO

Avui a l’Info Setmanal de Ripollet hem obert el programa parlant del monument a l’homenatge a les víctimes de l’amiant que es farà el dimarts, dia 26 de març. Tot seguit, hem parlat amb el portaveu del grup municipal de Ciutadans sobre les denúncies del partit a la Junta Electoral per activitats del govern municipal. A contiuació hem cobert l’acte informatiu d’Acollim Cerdanyola Ripollet d’aquest divendres, i hem tingut a la denúncia sobre falsos inspectors que ha fet el Gremi d’Instal·Ladors CRM. Abans d’arribar a la mitja part hem parlat amb la revista de Ripollet per parlar del que porta aquesta setmana. Més tard hem parlat d’esports amb el nostre col·laborador, Marc Mata. A partir de la mitja part, hem parlat de les activitats de promoció del medi ambient i l’horta social de les jornades cultiva’t i dels 25 anys del Centre Esplai la Gresca. Hem tancat l’informatiu amb l’Escape City Ripollet, aquest acte multitudinari que es farà el diumenge dia 24.