Menu
El 7è Art De Talia 01/04/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 617 – data d’emissió: 1-4-2019

  • ANIVERSARIS: Centenaris del naixement de l’actor Red Buttons i de l’estrena a Broadway del musical Zip Goes a Million. 50 anys de l’estrena a Broadway del musical Dear World. Avui l’actriu Ali McGraw compleix 80 anys.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Joan Ramon Gordo, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet, amb motiu de la programació prevista en el darrer trimestre de la 25ª temporada (2018-2019).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de la directora Agnès Varda, del director Claude Goretta, de l’actor Jan Michael Vincent i de l’actriu Katherine Helmond.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La caida del imperio americano (Denys Arcand); Capitana Marvel (Anna Boden i Ryan Fleck) i Dumbo (Tim Burton). Films estrenats i no vistos: Zaniki; Ballad from Tibet; Boi; Notebook; Las invisibles; Conociendo a Astrid; Nación salvaje i Zog. Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Filmoteca; Mecal; Phenomena; Maldà; Boliche; Verdi; Saló del Comic. Concert Hans Zimmer. Notícia: Gran èxit de la exposició de Kubrick al CCCB quan ja ha tancat.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Achterland (espectacle de dansa d’Anne Teresa de Keersmaker-Rosas,vist al Mercat de les Flors). Akelarre (cabaret musical de The Feliuettes. Dir.: Miriam Escurriola. El Maldà). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; L’Hospitalet de Llobregat; Sabadell; Terrassa; Manresa; Viladecans i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Sayonara (música de Franz Waxman. Tema: Katsumi). Hatari (música de Henri Mancini. Tema: Baby Elephant Walk). Cléo de 5 à 7 (música de Michel Legrand. Lletres d’Agnès Vardà. Cançons: Sans Toi; La Joueuse; La Belle P… (cantats per Corinne Marchand). Dumbo (música de Danny Elfman. Temes: Train’s Coming i Dumbo Theme) i cançó: Baby Mine (música de Frank Churchill. Lletra de Ned Washington). Gladiator (música de Hans Zimmer, 1 tema). Love Story (música de Francis Lai. 1 tema). Dels musicals següents: Zip Goes a Million (música de Jerome Kern. Lletra de B.G. De Sylva. Tema: Whip-Poor-Will. Interpretació London Sinfonietta). Dear World (música i lletra de Jerry Herman. Temes: The Spring of Next Year i Dear World. Interpretats per Angela Lansbury. Original Broadway Cast, 1969). I de la opera: Tosca (de Puccini. Tema: Visi d’arte, cantat per Maria Callas).

BUSCAR PER DIA

abril 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius