Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 06/05/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 620 – data d’emissió: 6-maig-2019

  • AUDICIÓ ESPECIAL: Musical Company (música i lletres de Stephen Sondheim) – Original London Cast, 2018.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del director John Singleton i de l’actor Peter Mayhew (Chewbacca).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Jacuzzi (musical-electoral de Clara Peya, amb text i dir. de Marc Rosich. Sala Flyhard). Crímen y telón (de Cia. Ron Lalá. Text d’Alvaro Tato. Dir.: Yayo Cáceres. Teatre Poliorama). Un, ningú i cent mil (de Luigi Pirandello. Dir.: Ferran Utzet. Biblioteca de Catalunya). Orsini (d’Aleix Aguilà. Dir.: Xicú Masó. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Notícia: tancament (temporal?) del Teatre Apolo de Barcelona. Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Terrassa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Buñuel en el laberinto de las tortugas (Salvador Simó); La importància de llamarse Oscar Wilde (Rupert Everett); Keepers – El misterio del faro (Kristoffer Nyholm) i Vengadores: Endgame (Anthony Russo i Joe Russo). Films estrenats i no vistosVitoria 3 de Marzo; La primera cita; An Elephant Sitting Still; En buenas manos; El bailarín i Ugly Dolls: extraordinariamente feos. Notícies: Palmarés Bcn Film Fest. I Festival D’A. Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès; Maldà; Sabadell; Verdi; Boliche; Video Instan; Filmoteca. Concert Dragon Balll. Xarxa de Cine-clubs. Comentari concert a Bilbao d’Ennio Morricone (The Final World Tour concerts– Dia 5 maig).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Company (música i lletres de Stephen Sondheim. Audició de 10 temes – 1er acte de l’espectacle. Original London cast, 2018). Críimen i telón (Tema instrumental (autor desconegut). El temps que no tindrem (música de Dani Campos, lletres d’Alicia Serrat. Temes: Devot creient de la vida i El meu desconegut (original Barcelona cast, 2019). Per si no ens tornem a veure (música de Marc Sambola. Lletres d’Alicia Serrat. Tema. Poema d’amor. Original Barcelona cast, 2017). De les bandes sonores dels films següents: Rosewood (música de John Williams. Tema: Rosewood). La guerra de las galaxias (música de John Williams. Tema: Main Title). Buñuel en el laberinto de las tortugas (música d’Arturo Cardelús. Tema: Luis Buñuel). Vengadores: Endgame (Música d’Alan Silvestri. Tema: Mains of End). La Misión (música d’Ennio Morricone. Tema: On Earth As Is in Heaven. Gravació del CD: Morricone: 60 Years of Music).

BUSCAR PER DIA

maig 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius