Info Setmanal 24/05/2019

Info

Avui a l’Info Setmanal d’avui divendres hem començat repassant el debat electoral de la Ripollet Ràdio a la Sala de Plens, amb talls dels candidats, les seves valoracions i propostes, així com de les darreres rodes de premsa de Decidim, JxCat i Ciutadans. A continuació, Marc Mata ha entrevistat a Llorenç Àlvarez, patinador del CPA i podi a la Copa Alemanya, a més de parlar de les notícies d’esports. Tot seguim hem parlat amb la Revista de Ripollet i Ripollet al Dia.

A la segona part, hem parlat de les mobilitzacions de la comunitat educativa de Ripollet contra el tancament d’una línia de P3 de l’Escola Escursell, del projecte d’emprenedoria de l’Escola Tiana i del projecte ‘Natura, Art i Escola’ de l’Escola Els Pinetons. Finalment, hem tancat el programa amb el comiat de Movem el Teatre.