El 7è Art De Talia 03/06/2019

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 624 – data d’emissió: 3-Juny-2019

  • AUDICIÓ ESPECIAL: Segona part del musical Company, música i lletres de Stephen Sondheim. 10 temes (original London cast, 2018).
  • ANIVERSARIS: 110 anys de l’estrena del musical The Girl and the Wizard. 90 anys de la creació del personatge de Tintín d’Hergé
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Elisa y Marcela (Isabel Coixet); La última lección (Sebastian Marnier); La corresponsal (Mathew Heineman); Ártico (Joe Penna); John Wick – Capítulo 3: Parabellum (Chad Stahelski); Como pez fuera del agua (Riccardo Milani) i Rocketman (Dexter Fletcher).  Films estrenats i no vistos: Angel Pavlovsky; La ciudad oculta; Escapada; The Chain; La estrategia del pequinés; Dilili en Paris; Clara y Claire; Okko – EL hostal y sus fantasmas; Infiltrado en Miami; La ceniza es el blanco mas puro i 10 días sin mamá. Cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Verdi; Filmoteca, Phenomena; Texas i Festival Cinema i Sport.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Negrata de merda (de/dir.: Denise Duncan. Tantarantana teatre). Les oblidades (de/dir.: Lara Díez Quintanilla. Akadémia Teatre). El dolor (de Marguerite Duras. Dir.: Lurdes Barba. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita). Repàs: Dolors- capítols 3 i 4 (comentats en programa anterior). Repàs cartellera: Ripollet; Terrassa i Barcelona. Notícies: Repàs nominacions dels premis Tony de teatre (entrega dia 9).
  • TEMES MUSICALS: De les obres de teatre musicals següents: Company (música i lletres de Stephen Sondheim. 10 temes (2n. Acte sencer. Original London cast, 2018). The Girl and the Wizard (música de Jerome Kern. Tema: Suzette and Her Pet). De les bandes sonores dels films següents: La corresponsal (cançó: Requiem for a Private War, de i cantada per Annie Lennox). John Wick – Cap. 3 – Parabellum (música de Tyler Bates. Tema: Glass  House Fight). Rocketman (música d’Elton John. Lletres de Bernie Taupin. Temes: Saturday Night’s Allright i Thanks Your For All Your Loving (cantats per Taron Egerton). Las aventuras de Tintín (música de John Williams. Tema: Main Title).

El dia 10 de Juny  no hi haurà programa per ser festa local. TORNAREM EL DIA 17 DE JUNY.