Info Setmanal 12/07/2019

Info Setmanal 12/07/2019

Avui a l’Informatiu Setmanal de Ripollet, hem parlat del ple extraordinari de l’Ajuntament, la creació dels grups municipals, el dia i hora per a les sessions ordinàries, la creació de la Junta de Portaveus, les Comissions Informatives i el nomenament dels membres dels Patronats Municipals. A continuació, hem parlat de les darreres novetats del Mercat de la Vinya i de la Festa Major, amb la dedicació especial a l’Any Scènica. Tot seguit, hem parlat de la Tarjeta + Comerç, una nova eina de comerç i dels nous plans d’ocupació de l’Ajuntament de Ripollet. Després hem parlat amb les mitjans, la revista de Ripollet i Ripollet al Dia.

Més tard hem parlat amb la directora de la Verema, que ha fet els 10 anys i la municipalització dels serveis d’escola bressol. També hem parlat amb l’AV de Sant Andreu, que celebra la seva festa de barri, i el Comitè de Dones, que organitza dilluns, 15 de juliol, un Vermut Feminista.