El 7è Art De Talia 24/08/2019

El 7è Art De Talia 24/08/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 626 – data d’emissió: 24 D’AGOST 2019 (programa especial d’1 hora, FESTA MAJOR)

  • ANIVERSARIS: Richard Gere compleix 70 anys.
  • L’HORA DELS ADEUS: Mort del director teatral Hal Prince. I també: Intèrprets: Arturo Fernández, Encarna Paso, Eduardo Gómez, Eduardo Fajardo, Rip Torn, Freddie Jones, Valentina Cortese; David Hedison, Isabel Sarli; Édith Scob, Rutger Hauer. Directors: Josep Anton Salgot; Roberto Bodegas, D. A. Pennebaker. Ennio Guarnieri (director de fotografia) i Peter Fonda (guionista i actor).
  • ESTRENES DE TEATRE: Breus pinzellades a espectacles mes destacats del Festival Grec 2019 i que no tornaran a Barcelona: El cartógrafo (de/dir.: Juan Mayorga. Teatre Goya); Valenciana (de/dir.: Jordi Casanovas. Teatre Goya). By Heart (de i amb: Tiago Rodrigues. Espai Lliure). Campo Minado (de/dir.: Lola Arias. Teatre Lliure-Sala Fabià Puigserver). Kind (espectacle de dansa companyia Peeping Tom. Teatre Nacional de Catalunya). A Little Life (dir.: Ivo von Hove. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Mary Said What She Said (de Robert Wilson. Amb Isabelle Huppert. Teatre Lliure- Sala Fabià Puigserver). Taylor Mac – A 24-Decade History of Popular Music-Abrigged. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Zaguán. Alento (Ballet Nacional de España. Dir.: Antonio  Najarro. Gran Teatre del Liceu).  Critiques de teatre: Separacions (d’Ever Blanchet. Dir.: Pere Anglas. Sala Versus Glories). El funeral de Mary-Lin (de Pere Anglas. Dir.: Oscar Molina. Sala Versus Glòries). Peter Pan (Cia. La Excèntrica. Dir.: Juanjo Marin. El Maldà). Breu repàs cartellera: Ripollet (Festa Major i altres). Barcelona. Fira de Tàrrega.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Érase una vez en Hollywood (Quentin Tarantino). Breus pinzellades d’altres films en cartellera: A 42 metros 2 (Johannes Roberts); Infierno bajo el agua (Alexandre Aja); El rey león (Jon Favreau); Utoya 22 de Julio (Erik Poppe); Midsommar (Ari Aster); Apolo 11 (Todd Douglas Mittey); Super empollonas (Olivia Wilde); Yesterday (Danny Boyle); El cocinero de los últimos deseos (Yojiro Takita); Lola y sus hermanos (Jean-Paul Rouve); Padre no hay mas que uno (Santiago Segura); El peral salvaje (Nuri Bilge Ceylan); La casa de verano (Valeria Bruni Tedeschi) i El cuento de las comadrejas (Juan José Campanella).
  • TEMES MUSICALS: De les obres de teatre: The Phantom of the Opera (música d’Andrew Lloyd Webber. Tema: Overture. Original London Cast, 1988). El funeral de Mary-lin (tema: The Rookie (Malacara Blues Band). De les bandes sonores originals dels films següents: La noche americana (música de Georges Delerue. Tema: Gran choral). Blade Runner (Música de Vangelis. Tema: Love Theme). Easy Rider (Tema: Born to Be Wild, de Steppenwolf). Érase una vez en Hollywood (Tema: Hungry, de Paul Revere and the Raiders) i Pretty Woman (tema: Pretty Woman de Roy Orbison)

TORNEM EL DILLUNS 16 DE SETEMBRE…