El 7è Art De Talia 16/09/2019

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 627 – data d’emissió. 16 de setembre de 2019.

  • HOMENATGE MUSICAL AL DIRECTOR I PRODUCTOR DE TEATRE HAROLD (o HAL) PRINCE mort el 31 de juliol de 2019. Audició de la primera part del concert homenatge que que se li va tributar a Munic el 29 d’Octubre de 1995. Inclou temes de musicals que va dirigir i/o produir, com West Side Story, Follies; Sweeney Todd The Demon Barber of Fleet Street; A Little Night Music; Cabaret; Fiddler on the Roof; Evita o Company. Artistes variats.
  • Audició  parcial del CD: ENNIO MORRICONE – 60 YEARS OF MUSIC. Orquestra Simfònica Nacional Txeca sobre la direcció d’Ennio Morricone (gravat el 2016). Inclou algunes de les seves bandes sonores mes destacades, com alguns dels westerns per a Sergio Leone o La Misión.