Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 21/10/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 632 – Data d’emissió: 21-10-2019

  • ANIVERSARIS: Avui fa 35 anys que va morir el director François Truffaut.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Venen membres d’Amics del Teatre de Ripollet per parlar del muntatge El Petit Princep que es representarà els dies 26 i 27 a Ripollet. Intervenen: Maika Aguado (directora del muntatge) i els intèrprets: Marta Serra, Marta Teruel i Roger Cardeñosa.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: K.A ( de Daniel J. Meyer. Dir.: Montse Rodriguez Clusella. Teatre Auditori de Ripollet). Abans que es faci fosc (de Hattie Taylor. Dir.: Pep Pla. Espai Lliure). La Rambla de les Floristes (de Josep Maria de Sagarra. Dir.: Jordi Prat i Coll. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Gran). Turandot (Opera de Giacomo Puccini. Dir.: Frank Aleu. Gran Teatre del Liceu). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Terrassa; Sant Cugat del Vallès, Barcelona i Festival Temporada Alta de Girona. Notícia: Teatre Romea premiat com Ramblista d’Honor 2019.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Comentari de les morts de: Alicia Alonso; Leopoldo Pomés, José Sámano; Robert Forster, Mardik Martin; Piero Tosi;Carol Lynley; Edward Lewis; German Lorente, Richard Williams i Michel Aumont.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Dia de lluvia en Nueva York (Woody Allen); Lo que arde (Oliver Laxe); El asesino de los caprichos (Gerardo Herrero); Downton Abbey (Michael Engler); La luz de mi vida (Casey Affleck); Geminis (Ang Lee) i Noche de bodas (Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Los 400 golpes (música de Jean Constantin. Tema principal); La noche americana (Música de Georges Delerue (Tema: Grand Chorale). El principito (música de Hans Zimmer. Tema: Finding The Rose). El rapto de Bunny Lake (Música de Philip Glass. Tema principal). El Gatopardo (música de Nino Rota. Tema: Vals del comiato). Downton Abbey (música de John Lunn. Tema principal). Geminis (música de Lorne Balfe. Tema: Last Shot). De les obres: Turandot (Opera amb música de Giacomo Puccini i llibret de Giuseppe Adami i Renato SImoni. Tema: Nessum Dorma, cantat per Luciano Pavarotti). Del musical: On the Avenue (música i lletra:Irving Berlin. Tema: Slumming on Park Avenue. Cantat per Ella Fitzgerald). Tema: La Valse de François Truffaut (música de Georges Delerue) i cançó: La Rambla de les floristes (de Miquel Porter. Cantat per Joan Manuel Serrat).

BUSCAR PER DIA

octubre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius