El 7è Art De Talia 21/10/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 632 – Data d’emissió: 21-10-2019

  • ANIVERSARIS: Avui fa 35 anys que va morir el director François Truffaut.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Venen membres d’Amics del Teatre de Ripollet per parlar del muntatge El Petit Princep que es representarà els dies 26 i 27 a Ripollet. Intervenen: Maika Aguado (directora del muntatge) i els intèrprets: Marta Serra, Marta Teruel i Roger Cardeñosa.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: K.A ( de Daniel J. Meyer. Dir.: Montse Rodriguez Clusella. Teatre Auditori de Ripollet). Abans que es faci fosc (de Hattie Taylor. Dir.: Pep Pla. Espai Lliure). La Rambla de les Floristes (de Josep Maria de Sagarra. Dir.: Jordi Prat i Coll. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Gran). Turandot (Opera de Giacomo Puccini. Dir.: Frank Aleu. Gran Teatre del Liceu). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Terrassa; Sant Cugat del Vallès, Barcelona i Festival Temporada Alta de Girona. Notícia: Teatre Romea premiat com Ramblista d’Honor 2019.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Comentari de les morts de: Alicia Alonso; Leopoldo Pomés, José Sámano; Robert Forster, Mardik Martin; Piero Tosi;Carol Lynley; Edward Lewis; German Lorente, Richard Williams i Michel Aumont.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Dia de lluvia en Nueva York (Woody Allen); Lo que arde (Oliver Laxe); El asesino de los caprichos (Gerardo Herrero); Downton Abbey (Michael Engler); La luz de mi vida (Casey Affleck); Geminis (Ang Lee) i Noche de bodas (Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Los 400 golpes (música de Jean Constantin. Tema principal); La noche americana (Música de Georges Delerue (Tema: Grand Chorale). El principito (música de Hans Zimmer. Tema: Finding The Rose). El rapto de Bunny Lake (Música de Philip Glass. Tema principal). El Gatopardo (música de Nino Rota. Tema: Vals del comiato). Downton Abbey (música de John Lunn. Tema principal). Geminis (música de Lorne Balfe. Tema: Last Shot). De les obres: Turandot (Opera amb música de Giacomo Puccini i llibret de Giuseppe Adami i Renato SImoni. Tema: Nessum Dorma, cantat per Luciano Pavarotti). Del musical: On the Avenue (música i lletra:Irving Berlin. Tema: Slumming on Park Avenue. Cantat per Ella Fitzgerald). Tema: La Valse de François Truffaut (música de Georges Delerue) i cançó: La Rambla de les floristes (de Miquel Porter. Cantat per Joan Manuel Serrat).

BUSCAR PER DIA

Octubre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
« Set   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius