Info Setmanal 24/10/2019

Info

A l’Info Setmanal d’aquest dijous hem començat parlant amb membres de la Marea Pensionista de Ripollet que van anar a la manifestació massiva de la setmana passada a Madrid. A continuació hem parlat per telèfon amb Sonreír es Vivir, que presenten els seus monòlegs solidaris aquest cap de setmana. I hem acabat la primera hora repassant l’actualitat de la setmana amb la Revista de Ripollet i les últimes notícies d’esports. A la segona hora hem començat parlant amb els Amics del Teatre, que representaran El Petit Príncep aquest cap de setmana, també a La Gresca que ens ha explicat els seus projectes amb la gent gran i l’obra “La vida son etapas”. Hem acabat celebrant el Dia Mundial de la Biblioteca amb bibliotecàries de la Biblioteca Municipal, que ha celebrat el seu dia amb activitats pels més menuts.