El 7è Art De Talia 11/11/2019

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 635 – data d’emissió: 11-11-2019

  • L’ENTREVISTA DEL DIA2 entrevistes:
    • Amb Vanessa Garcia (presidenta del grup Teatral La Careta, i co-directora del muntatge Nuestra Monyos) i Helena Bea, tècnica de so de La Careta, arran de la propera representació al Teatre Auditori de la obra Nuestra Monyos.
    • Amb Jordi Mena, del cine-club Xiscnéfils de Cerdanyola del Vallès, arran del seu 25 aniversari.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Record de l’actor Omero Antonutti.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Trahisons (de Harold Pinter. TG Stan. Teatre de Salt, Festival Temporada Alta de Girona). Sopro (de/dir: Tiago Rodrigues. Teatre El Canal, de Salt, Festival Temporada Alta de Girona). Concert: Birkin/Gainsbourg (concert de Jane Birkin, amb temes de Serge Gainsbourg i orquestra de cambra. Auditori de Girona. Festival Temporada Alta de Girona). Paisajes para no colorear (de/dir.: Marco Layera. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). La tienda de los horrores (musical amb llibret i lletres de Howard Ashman i música d’Alan Menken. Dir.: Àngel Llacer i Manu Guix. Teatre Coliseum).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques de les pel·lícules següents: La trinchera infinita (Aitor Arregui, Jon Garaño i Jose Mª Goenaga). El hoyo (Galder Gaztelu-Urrutia). Pequeñas mentiras para estar juntos (Guillaume Canet). Amazing Grace (Alan Elliott i Sydney Pollack).  Breu repàs cartellera: Ripollet (Opera Carmen i Nits de Música. Tribut a John Williams (La Faràndula de Sabadell i Palau de la Musica) i projecció del musical 42nd Street en diversos cinemes de Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: El espia que surgió del frio (música de Sol Kaplan. 1 tema); Viento de libertad (música de Rolf Wengermayr. Tema: Balloon). Fuga de noche (música de Jerry Goldsmith. 1 tema). La noche de San Lorenzo (música de Nicola Piovani. 1 tema). El Padrino (música de Nino Rota. Tema: Love Theme, interpretat per arpa a càrrec de Elena Piva). Dels musicals següents: La tienda de los horrores (música d’Alan Menken. Lletres de Howard Ashman. Temes: La tienda de los horrores i Donwtown (original Barcelona cast, 2019). 42th Street (música de Harry Warren. Lletres de Al Dubin. Tema: 42nd Street. Original London cast, 2017). Cançons: Recordant la Monyos (cantat per Rudy Ventura). La Javainaise (de Serge Gainsbourg. Cantat per Jane Birkin). Amazing Grace (cantat per Aretha Franklin).