El 7è Art De Talia 18/11/2019

El 7è art de Talia. Featured Image

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 636 – data d’emissió: 18-11-2019

  • RECORD DE DIAHANN CARROLL: Audició parcial del musical No Strings.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Othello (de William Shakespeare. Dir.: Oriol Tarrasón. Al Teatre Auditori de Ripollet el dies 22 Nov.). Jerusalem (de Jezz Butterworth. Dir.: Julio Manrique. Teatre Romea). Rostoll cremat (de Toni Gomila. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). La revelació 1.0 (de/dir.: Jorge Yamam Serrano. Tantarantana Teatre). Una habitació buïda (de Marc Artigau. Música de Clara Peya. Dir.: Joan Maria Segura i Bernadas. El Maldà). Cúbit (de/dir.: Josep Maria Miró. Reposició a l’Espai Lliure). Doña Francisquita (sarsuela d’Amadeo Vives, amb llibret de Federico Romero  i Guillermo Fernández. Dir.: Lluís Pasqual. Gran Teatre del Liceu). Repàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès. Sant Cugat del Vallès. Terrassa. Barcelona. Temporada Alta Girona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actor i doblador Arseni Corsellas. I de la actriu i cantant Marie Laforêt.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El irlandès (Martin Scorsese). Vistes però pendents de comentar: Ventajas de viatjar en tren; Si yo fuero rico; Madre; Le Mans 66 i Buenos Prncipios. Repàs cartellera: Ripollet. Convidats il·lustres a la Filmoteca: Pere Portabella, Jorge Perrugoría i homenatge a Leopoldo Pomès.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de Liberté d’Albert Serra.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: No Strings (lletra i música de Richard Rodgers. 8 temes. Original Broadway cast 1962). Una habitació buïda (lletres de Marc Artigau. Música de Clara Peya. Temes: No tindreu mai temps i No t’adomiras (original Barcelona cast, 2019). Doña Francisquita (música d’Amadeu Vives. Tema: Canción del ruiseñor). De les bandes sonores originals següents: A pleno sol (música de Nino Rota. Tema principal). El irlandès (música de Robbie Robertson. Tema principal). Cançó: If je t’aime (música de Margo Guryan. Lletres franceses de Michel Jordan. Cantat per Marie Laforêt.